Op 13 oktober speelden wij, de C2, onze kampioenswedstrijd tegen de Granaat in Dokkum. Als we wonnen waren we kampioen, als we verloren waren we tweede. We deden allemaal ons best, maar de tegenpartij scoorde, 1-0. Daarna werd er nog een keer gescoord, 2-0. Daarna scoorde ik (Judith), 2-1. We kregen wat meer hoop, want vorige week moesten we tegen MID-Friesland die samen met ons bovenaan stond en daar hadden we na een zenuwslopende wedstrijd 3-3 tegen gespeeld. Maar al gauw scoorde de tegen partij nog eens, 3-1. Toen nog twee keer, 5-1. Zo gingen we ook de rust in. We gaven het in de rust allemaal een beetje op, had ik het gevoel, maar dat hadden we niet moeten doen, want we hadden misschien nog wel kunnen winnen. Na de pauze scoorden hun nog eens 6-1, maar Myrthe ook, 6-2. Daarna scoorde Mid-Friesland nog twee keer. We eindigden met een eindstand van 8-2. Had niet gehoeven, maar als we kampioen waren geweest hadden we in de zaal op een hoger niveau moeten spelen, en nu kunnen we in de zaal mooi kampioen worden. Ik vond deze veldcompetitie heel leuk met mijn nieuwe team. En ik hoop dat we nog veel wedstrijden gaan winnen😉

De wedstrijd begon met een doelpunt tegen. Het was 1-0. Daarna werd het al snel weer ingehaald met een doelpunt van: Lisanne. Het was 1-1. Later die helft werd het weer ingehaald, met een doelpunt voor OKO Bies. Het was 2-1. Na veel overspelen was er weer een doelpunt gemaakt, deze was gemaakt door Jeska. Het was 2-2. Hierna kwam er weer een punt voor ons. Gemaakt door Lisanne. Het was 2-3. En hierna nog een doelpunt, gemaakt door Marieke. Het was 2-4. We hadden pauze en we gingen er weer tegenaan. Er was weer een doelpunt voor ons, na heel veel overspelen. Gemaakt door Tessa. Het was 2-5. En toen ging het heel snel in de laatste 2minuten werd er nog gescoord. Eerst een doelpunt van Jeska. En daarna in de laatste 45 seconden een doelpunt van Myrthe. Het was 2-7.

Groetjes van Yolanthe.

Zaterdag 6 oktober hadden we een wedstrijd tegen Mid Fryslân.

In de aanval stonden: Myrthe, Ingmar, Eline en Lisanne.

En in de verdediging stonden: Judith, Marieke, Yolanthe en Tessa.

Na 2 goals tegen gekregen te hebben maakte Marieke gelukkig de 1-2.

Dit was ook de ruststand.

Helaas kregen we weer een doelpunt tegen, 1-3.

Toen scoorde Eline de 2-3 en toen werd het veel spannender.

Iedereen zette alles op alles om een doelpunt te scoren.

In de laatste minuut werd de gelijkmaker gescoord door Eline. Iedereen was blij.

Eindstand 3-3. Volgende week moeten we winnen van de Granaet want dan zijn we kampioen.

Van tessa

Vandaag moesten we tegen Oko. Oko heeft al 2 keer verloren dus we hadden er vertrouwen in! FFFRRTTT (imitatie fluitje) de wedstrijd kon beginnen! We speelden een beetje rommelig, maar al vrij snel scoorde Myrthe de 1-0 oké kom op nu! We speelden door maar toen kwam oko en die scoorde de 1-1. Nu wisselen van functie. We kwamen weer lekker terug, Judith scoorde de 2-1 Lekkahh bezig! En nu dat doorzetten. Ik (Jeska) maakte daarna ook een doelpunt! 3-1. Okeeyy nu weer wisselen van functie. We probeerden door te spelen maar toen was het pauze.Yeah let’s gooooo we willen winnen whoop! We begonnen weer maar ja toen scoorde oko dat was stom. Hahaha vet droog oke verder met het verhaal. Toen maakte Myrthe de 4-2 en was de scheidsrechter zo van FUUUUURTTT jeheees lekker gewonnen! op naar kampioenschap wehoooo! oke doei, dit was mijn verhaaltje leuk hé? Ja vind ik ook.
X Jeska

Op zaterdag 6 mei hadden we een wedstrijd tegen Oereterp. In de aanval zaten: Iris/heer, Ilse/heer, Eline en Laura
In de verdediging zaten: Jelmer, Sophie/heer, Sabine en Hielkje
en Ellen en Lars zaten op wissel. We hebben helaas verloren met 5 – 3. Onze goals werden gescoord door Sabine ( 2 – 1) , Eline (4 – 2) en Hielkje (5 – 3). ook al hebben we verloren, we hebben toch een spannende en leuke wedstrijd gehad.