Zaterdag 6-6-2015
Onder een stralend zonnetje sloot de KC zaterdag het seizoen af. Een kleine zestig mensen deden mee aan het mix korfbal. Adspiranten speelden mee met de seniroren. En bij de jeugd was er een mix van D, E en F pupillen. Vooral bij de jeugd werd fanatiek gepeeld en gescoord. Er waren twee ploegen die gelijk eindigden. deze werden gezamenlijk winnaar omdat ook de gescoorde doelpunten gelijk waren.
Ook bij de senioren werd fanatiek gespeeld. Hier waren ook twee ploegen met een gelijke eindscore.

 

Na gedane arbeid kon er genoten worden van een goedverzorgde Barbecue, met diverse salades. Toen de magen goed gevuld waren, kon iedereen zich opmaken


voor de traditionele afsluiter van de dag. De Grote Play Back show . De presentatie vanavond was in handen van Sietse de Boer Er waren maar liefst 15 acts. Waarvan velen, zoals gewend,van een zeer hoog gehalte. De jury had dan ook de moeilijke taak om de juiste winnaars aan te wijzen. Uiteindelijk werd bij de jeugd evenals vorig jaar Hielkje Bouma de winnaar. Zij kon de wisselbeker mee naar huis nemen. Bij de senioren ging de beker dit jaar naar Ysbrand van der Meer en Sietske Zuidersma. Zij Play Backten “Love the way you lie” van Rihanne & Eminem.
Na afloop werd er nog gezellig gedanst op muziek van de eigen Disco. De vereniging kan terugzien op een geslaagde dag. Hierbij alle mensen die hieraan meegewerkt hebben. Bedankt namens de deelnemers.

 

FMD201501

 

FMD201502

 

FMD201503

 

FMD201504

Zaterd. 8 juni 2013

Een kleine honderd leden/familieleden en kennissen hebben zaterdagmiddag op het korfbalveld van It Loanehiem genoten van een sportieve middag. Voor de jongeren was er een spelcircuit, met o.a. kruiwagenrace/volleybal/touwtrekken/blinddoelen en natuurlijk korfbal. Er werd door de jeugd gretig deelgenomen aan de diverse spelletjes.

Voor de ouderen vanaf 10 tot 70 jaar was er mixkorfbal. Op een sportieve manier werd er door de zes teams gestreden om de eer. Na afloop van het sportieve gedeelte stond er een geweldige barbecue klaar met diverse vleessoorten en salades. Deze vielen met het wat koude weer goed in de smaak.

’s-Avonds was er de traditionele play-back show. Er hadden zich acht acts aangemeld. vier bij de jeugd en vier bij de senioren. Na een spannende strijd ging de eerste prijs bij de jeugd naar Geeske en Anja als Plien en Bianca, tweede werd Jelmer als Willem Duin, en derde werden Hielkje en Tessa als Pink. Bij de senioren werden eerste Gerda en Janet, als Bassie en Adriaan, tweede werden Siebrigje en Sietse als de Gebroeders Ko en derde werden Sietske en Joke als Rinus en Ramona.

Na de prijsuitreiking kon er nog even gezellig worden gedanst, er kan teruggezien worden op een zeer geslaagde middag/avond.

De foto's zijn hier terug te vinden