Woensdag 8 september speelde Boelenslaan de eerste wedstrijd in de najaars competitie. De uit wedstrijd tegen Stanfries/Marfugels, met twee dames van de A junioren.

Boelenslaan startte voort varend met  0-1 door een van afstandschot van Joeke, en 0-2 door een afstandschot van Fokke. Na deze 0-2 achterstand werd de tegenstander wakker en scoorden 2 keer met de wind mee, maar Joeke scoorde 2-3 van afstand.  Wij kregen wel kansen maar kwamen niet tot scoren. Iets wat de tegenstander wel lukte zodat er bij rust  een stand van 5-3 op het scorebord stond.

Na de thee en met de wind mee, was het Joeke met een fraaie inloopbal  die aantekende 5-4 , weer sloeg de tegenstander toe 6-4. Waarna Corrie twee keer scoorde één van afstand en één strafworp. Weer nam de tegenstander een  7-6 voorsprong, en was het Annie hierna met een koenbal, die 7-7 liet aantekenen. Wij lieten nu de bal rustig rondgaan en speelden op dat ene kansje, die de winst kon zijn. Het werden twee kansen Corrie schoot raak van afstand, en Anne de Vries scoorde via een inloopbal. Het werd nog wel spannend want S/M bleef fanatiek aanvallen, maar het lukte hun niet om te scoren. Zodat er uiteindelijke de van eindstand 7-9 op het bord stond.

We konden na de 1e wedstrijd de 2 punten mee naar huis nemen, een mooie beloning voor een wedstrijd waar beide teams hard hebben gevochten om de punten.

De twee dames van de A junioren Anneke Gal en Tineke van der Veen die met ons mee  geweest zijn,  hebben een prima wedstrijd gespeeld. En worden hierbij bedankt, we hadden anders maar drie dames om mee te spelen.

De eerst volgende wedstrijd is op donderdag 16-09 thuis om 19.30 tegen Heerenveen MW1 

Midweek KC. Boelenslaan.