Donderdag 23 september moest de midweek van de KC Boelenslaan aantreden in een uitwedsttrijd tegen de flaming’s uit Buitenpost. Deze keer waren het Sietske, Joke, Sjoukje en Tineke die ons team compleet maakten. Het werd een spannende wedstrijd waar in de eerste helft, om en om werd gescoord.

Flamingo’s opende 1-0, waarna Fokke met een inloop 1-1 liet aantekenen. Alie schoot raak van afstand 1-2, weer was het raak voor flamingo’s 2-2. Waarna Annie raak schoot van afstand, 2-3,  nu was het de tegenstanweder die de touwtjes in handen nam en 2 keer op rij keer scoorden 3-3 en 4-3. Weer was het Alie die profiteerde van haar vrijheid en van afstand 4-4 aantekende, echter de Flamingo’s lieten  het hier niet bij zitten en maakten de  5-4.  Waarna Joeke met een fraaie inloop bal de 5-5 maakte, maar weer namen de Flamingo's een doelpunt voorsprong 6-5. Kort hierna kreeg A Alma een heel erg mooi kansje, die hij wist te verzilveren. Net voor de rust kwam Boelenslaan op 6-7 voorsprong door een inloopbal van Joeke.

De thee smaakte ons prima, maar de nawerking was minder, want na de rust werdt er door geen van beide teams gescoord. Na ongeveer 10 minuten was het Joke die wist te scoren uit een mooie kans die zij benutte 6 -8. Hierna was het Sietske die niet achter wilde blijven en met een mooie afstandschot 6-9. Alie benutte kort daarna ook nog een kansje 6-10, die hierna wisselde met tineke. De Flamingo’s sputterden nog even tegen door de 7-10 te maken, waarna Fokke van afstand scoorde 7-11. Hierop reageerde de tegenstander door nogmaals scoorde 8-11, maar Sietske scoorde nogmaals met een afstandschot en wist er 8-12 van te maken . Met nog maar een paar minuten te spelen, die rustig werdt uitgespeeld was het Fokke die met een afstand schot voor de eindstand bepaalrde op 8-13.

Hat was een leuke en spannende wedstrijd om naar te kijken, en het belangrijkste was dat wij er weer eens flink op los scoorden. En uiteindelijk gingen we naar huis met 2 welverdiende punten in de kofferbak. De volgende wedstrijd van de midweek is op donderdag 30-09-2010, thuis tegen flamingo’s aanvang 19:30 uur

Midweek KC Boelenslaan