Donderdag 30 september was de return van de vorige week gespeelde wedstrijd. Op een zeer slecht bespeelbaar (modder)veld  gingen wij de strijd aan om de twee punten. Nu was het Flamingo’s die sportieve wraak wou nemen op het verlies van de vorige wedstrijd. 

De gasten gingen furieus van start 0-1 waarna Fokke van afstand 1-1 aantekende. Weer was het Flamingo’s dat niet wouden verliezen en ons dat even heel duidelijk lieten zien. Van afstand 1 -2 hierna nog maals 1-3 en ook 1-4 zonder dat we hier een andwoord op hadden. Weer was het Fokke die de stand een beetje dragelijker kon maken 2-4 en Alie er even later van afstand 3-4 maakte en A. Alma hierna fraai 4-4 op het scorebord liet aanteken. Nog net voor de rust was het Annie die met een omdraai bal 5-4 scoorde en wij met een kleine voorsprong aan de thee konden beginnen.

Na de rust werd het op het moeilijk bespeelbare veld al niet veel beter, veel val en glijpartijen. Maakten het er niet makkelijker op, het was Joeke die van afstand raak schoot en er 6-4 van maakte. Wat ook het enigste wapen feit was in de tweede helft, de kansen die we aan beide zeiden kregen wilden maar niet door de korf. Wel een spannende wedstrijd maar alleen jammer  dat het veld eigenlijk niet bespeelbaar was. Maar we hebben gelukkig de 2 punten behouden, waardoor we eigenlijk ook niet mogen klagen.