Woensdag 13 – 10 -2010

Op het kunstgras in Heerenveen startte Boelenslaan prima, Alie maakte van afstand 0 – 1. Heerenveen was nu wakkergeschut, en begon met scherp te schieten van afstand 1-1 en 2- 1 en zelfs 3-1. Het Fokke die van afstand scoorde, Boelenslaan kreeg ook een strafworp mee maar deze werd gemist, direct hierna scoorde Heerenveen 4 – 2.

Vervolgens werd Joeke door twee heren onderuit gelopen, en met een elleboog op zijn achterhoofd geraakt. Deze was zo groggy geworden dat verder spelen niet meer mogelijk was. Nu moest Jan invallen, en kon de stand niet meer bijhouden. Tot de rust was het Heerenveen die gemakkelijk van afstand bleef scoren,  die steeds een marge hadden van 2 a 3 doelpunten.

 Na de rust ging Boelenslaan beter spelen, en kwamen we telkens tot op 1 doelpunt terug. Maar het wilde maar niet lukken om het laatste punt te maken. Nu was het Corrie die door haar enkel ging, en vervangen werd door Annie. Het scoren ging om en om, en waren aan de eindsprint begonnen. Het was Jan Boomsma die 15 -15 aantekende en wij voor het eerst in deze wedstrijd Gelijk stonden. Boelenslaan ging nu rustig spelen, en proberen om kansen te krijgen. Elske die nu bij Annie stond, kreeg nu wat meer ruimte kreeg. Werd 2 keer foutief afgestopt, de scheidsrechter kende hiervoor twee strafworpen toe. Die door Tjeerd Boomsma verzilverd werden, met twee punten voorsprong en nog een achttal minuten te gaan. Ging de handrem er op bij Boelenslaan, en werd de wedstrijd prima uitgespeeld. De tweede helft is op vechtlust gewonnen, en kwam de eindstand op 15 – 17. Het talrijke plubliek even als de scheidsrechter hadden genoten van een spannende en mooie wedstrijd.

Midweek KC Boelenslaan