Wez Handich B1-It Fean Boelenslaan B1 op 7 mei

We moesten om 9:45 uur in Rottevalle spelen, een tegenstander die we nog niet eerder hadden ontmoet. Nadat de wedstrijd werd gestart was het heel snel 1-0 en toen 2-0, we wisten niet wat ons overkwam en lieten de kop een beetje hangen. Ook werd er een goal van ons afgefloten en hierna scoorde Wez Handich de 3-0. Stijn was het er niet mee eens en maakte de 3-1 Hierna kregen we nog 2 goals om de oren en maakte Stijn het net voor de rust 5-2. Na een stevige peptalk gingen we met de koppen omhoog de 2e helft in, Jose was meteen op schot en scoorde de 5-3. Maar ook Wez Handich vond de korf weer. 6-3. Waar Wez Handich zuiver in hun schot was, waren wij aan het prijs schieten zonder dat er een goal kwam. Sharon kreeg nog een strafworp en benutte die goed en ook Marrith wist de korf nog te vinden en Wez Handich kreeg nog een goal, 7-5. De laatste seconden tikten weg en net voor het eindsignaal maakte Djurre de stand nog op 7-6. Afgelopen maandag werd er goed getraind op schieten op de korfKnipogende emoticon groeten Djurre