Boelenslaan / It Fean B1 oefenwedstrijd tegenDTS

We hadden een oefenwedstrijd tegen DTS op zaterdag 31 augustus1 augustus. Echter voordat we de oefenwedstrijd gingen spelen zouden we eerst nog anderhalf uur trainen, we deden allerlei oefeningen afgewisseld met interval.

Er zou dus anderhalf uur worden getraind, maar onze coach, Sytse, trainde ons voor 2 uren en als we dan vroegen of we bijna klaar waren, zei hij: nog heel even, kom op! Na de training die ietsjes veel langer duurde! Gingen we wat eten en daarna hadden we een soort gesprekje over wat we verwachten voor het aankomende seizoen.

Om 14.15 uur begon de wedstrijd eindelijk, we wisselden veel door en hadden aan het eind van de wedstrijd wat te vaak gewisseld. Niels en Luurt-Dale zaten als eerste op de bank en werden al vrij snel weer ingewisseld.

We hadden vorig jaar als de c1 ook al een oefenwedstrijd tegen DTS gespeeld en 6-6 gespeeld. De wedstrijd zelf ging goed en dan vooral de 2e helft. Er werd in de 2e helft meer gescoord, beter afgevangen en er was een mooie teamsfeer. We hebben heel goed ons best gedaan en wonnen met 15-5 zelfs na een lange training.

Op naar een topseizoen