It Fean / Boelenslaan 1 verliest van Invicta 1

Afgelopen zaterdag speelde It Fean / Boelenslaan 1 tegen Invicta. Na het verlies van vorige week tegen Sparta was It Fean / Boelenslaan gebrand om zaterdag te winnen. Helaas is het tegendeel gebleken. De EXPERT-formatie begon moeizaam en kwam gelijk met 4-0 achter. Hierna wist It Fean / Boelenslaan beter partij te geven en wist het door scores van Simon Kempenaar en Jan Boomsma terug te komen tot de 4-3.

De rest van de eerste helft ging gelijk op en zo gingen beide teams de rust in met een 7-6 achterstand voor It Fean / Boelenslaan. In de rust gaf hoofdtrainer Ron Berkenbos een aantal aanwijzingen en moest er scherper worden begonnen.  De 2e helft bleef Invicta ook de scherpere ploeg en wisten ze gelijk weer 3x te scoren. It Fean / Boelenslaan wist nog tot 10-8 terug te komen. Hierna werd het spel snel minder bij It Fean / Boelenslaan. Verdedigend werden er te gemakkelijk goals weg gegeven en aanvallend waren er steeds korte aanvallen. De eindstand werd hierdoor 21-10 voor Invicta.
Volgende week speelt It Fean / Boelenslaan thuis in Boelenslaan de derby tegen DTS uit Surhuizum. De wedstrijd begint om 15:30 uur.