It Fean / Boelenslaan 2 – DWA/Argo 3: 22-8

It Fean / Boelenslaan had er van tevoren al vertrouwen in dat ze deze wedstrijd gingen en ook vooral moesten winnen. Toch bleek dat ze de tegenstanders hadden onderschat. DWA scoort direct 2 vrije ballen achtereenvolgens. Dat lieten de Feansters hun niet pikken. Ze herpakken zich snel en scoren direct de 1-2 en de 2-2. De thuisploeg was op dreef. Ze scoorden de een na de ander en de tegenpartij had niks in te brengen.

DWA kreeg wel wat kansen, maar ze maakten ze niet af. Ze hebben ondertussen nog maar één extra goal gescoord door nog een vrije bal. Een velddoelpunt hebben ze niet gemaakt. Het stond daarom aan het eind van de eerste helft 13-3 voor de Feansters.

De tweede helft was niet heel anders. DWA pakt nog gauw 1 puntje vlak na rust, maar daarna scoort de thuisploeg al snel weer de 14-4, 15-4, 16-4 en 17-4. Dan komt de ploeg uit Winsum weer een beetje terug. Het gaat weer een beetje gelijk op met het scoren van goals. Maar het is al veel te laat. It Fean / Boelenslaan heeft al een te groot gat gemaakt om voor de tegenstander nog te dichten. De eindstand is 22-8.