It Fean / Boelenslaan 2 wint eerste wedstrijd van Parabool 6!

Zaterdag 7 September moest It Fean / Boelenslaan 2 aantreden tegen Parabool 6. In de aanval begonnen Sannah, Femke, Jelmer, Remco en de verdediging startte met Stanley, Daniël, Elske, Marije. Na het fluit signaal van scheidsrechter Brouwer kwam It Fean / Boelenslaan al snel op voorsprong door een uitstartbal van Jelmer en een afstandsschot van Remco.

Ondanks het goed verdedigend werk van It Fean / Boelenslaan wist Parabool door middel van een doorloopbal 1 keer de korf te vinden, het waren Daniël en Sannah die It Fean / Boelenslaan op een voorsprong van 5-1 zetten. Het was It Fean / Boelenslaan die duidelijk de sterkere partij was en door doelpunten van Elske, Stella, en Daniël de rustand op 8 – 4 brachten.

In de rust kregen we te horen dat Stanley voor de geblesseerde Simon in de basis bij het 1e moest starten dus werd zijn plek ingevuld door coach Jille van houten. Na de pauze was het de Parabool die als eerste de korf wist te vinden maar It Fean / Boelenslaan reageerde hier direct sterk op en bracht door mooie aanvallen de stand op 12-5. Vanaf dit moment verzwakte It Fean / Boelenslaan en zette Parabool nog eenmaal aan en wist nog tot 12-9 terug te komen. Hierop volgde voor beide partijen nog 1 doelpunt en werd er door de heer Brouwer afgefloten met een eindstand van 13-10.