It Fean/Boelenslaan B1 – Invicta B1

Zaterdag 23 april hadden we onze eerste veldwedstrijd. Met een heerlijk zonnetje erbij, begint het veld seizoen goed. Het eerste aanval vak met Djurre, Tim, Sharon en Eva hadden lange aanvallen en vele kansen, maar deze werden helaas gemist. Het was dan ook Invicta dat als eerste scoorde. Ook Sharon scoorde een doorloopbal en zette de stand gelijk op 1-1. Het andere aanval vak met Stijn, Johan, Marrith en Jose wisten de korf makkelijk te vinden. Met afstand schoten van Marrith en Johan was het al gauw 3-1. Invicta scoorde echter nog maar een keer in de eerste helft 3-2. Er werden vele kansen gemist. De doelpunten bleven gelukkig wel vallen bij It Fean/Boelenslaan. Djurre, Stijn, Marrith en Sharon scoorden op verschillende manieren. Kleine kansjes, afstand schoten en doorloopballen. Met een harde wind en een heerlijk zonnetje werd het bij 10-2 tijd voor een bakje thee.

In de rust zetten Sytze en Jelmer de spelers dan ook even op scherp, want het is toch een iets vertekend beeld, Invicta heeft veel kansen gemist, en bij ons lukte echter alles.

Na de rust vielen de doelpunten om en om. Enkele B2 spelers, Tessa, Esmee en Annemarrit kwamen het team versterken, en konden nog even vol aan de bak. Het vele publiek kon genieten van enkele prachtige acties. De ballen werden beter aangegeven voor de doorloopballen, waardoor deze ook werden afgerond.

De doelpunten in de tweede helft werden gemaakt door Djurre 2, Stijn 2, Marrith, Tim en Johan. Dit maakte een eindstand van 17-7. Natuurlijk gaan we voor het kampioenschap, en zijn de eerste 2 punten binnen.