It Fean/Boelenslaan C1 – De Granaet C1

We moesten vandaag thuis spelen tegen de Granaet. Zij hadden alle wedstrijden nog gewonnen, maar we wilden natuurlijk graag winnen. We begonnen met Marrith, Baukje, Karst en Johan in de aanval. In de verdediging stonden Anne-Marit, Leona, Stijn en Saul. Op de bank zaten Tim en Emma. Helaas waren Shelina en Margje afwezig. We stonden al snel 1-1 door een afstand schot van Johan. Zij scoorden echter iets sneller en makkelijker dan ons. De rust stand was 4-10. Door doelpunten van Tim, Baukje en Johan.

De tweede helft ging gelijk op. Beide ploegen wisten 4 keer te scoren. Dit kwam doordat onze passing en bal tempo beter en sneller was, dan de eerste helft. Doelpunten Tim, Anna-Marrit en Johan 2. Omdat we al te veel achter stonden in de eerste helft, zij een iets betere ploeg hadden dan wij, hebben we helaas de wedstrijd verloren met  8-14.