It Fean / Boelenslaan E2 – Sparta (Ze) E2

Op woensdag 2 oktober had It Fean / Boelenslaan E2 een thuis wedstrijd tegen Sparta (Ze) E2 om 18:00 uur. Het weer zat niet mee want net voor de wedstrijd begon het heel hard te regenen, maar de wedstrijd zou en moest gespeeld worden. Het volledige E2 team, met 8 spelers, mocht het opnemen tegen vier Sparta spelers. Allereerst stonden Marleigh, Anna, Anousha en Hannah opgesteld. Aanvallend ging het eerst wat stroef, maar verdedigend was het sterk.

Na 10 minuten werd er gewisseld en was de stand nog 0-0. De spelers werden vervangen door Eelke, Milan, Shanna en Josefien. De vier spelers van Sparta waren ondertussen wat moe gespeeld dus nu kon er door It Fean / Boelenslaan gescoord worden. De eerste twee waren van Shanna, de derde van Josefien, de vierde van Shanna en toen nog een strafworp van Shanna die ook zat. Dit bracht de stand op 5-0.

Na de pauze was het weer de beurt aan Marleigh, Anna, Anousha en Hannah. Het 6de punt werd gescoord door Anna en daarna mocht Marleigh haar eerste punt scoren in een wedstrijd. Toen er na 10 minuten met een stand van 7-0 gewisseld mocht worden, onstond er enige discussie. Een van de spelers van Sparta kon niet meer en er werd besloten dat beide partijen met 3 spelers de wedstrijd uit zouden spelen. Shanna, Josefien en Milan werden opgesteld.

Toch werden er nog punten gescoord door de volgende spelers: Shanna (8), Josefien (9), Shanna (10), Josefien (11), Shanna (12). Dit bracht de eindstand op 12-0 voor It Fean / Boelenslaan.