Poiesz jeugdsponoractie 2020

K.C. Boelenslaan doet dit jaar weer mee een de Poiesz jeugdsponsor actie, de actie begint op maandag 10 februari tot en met zondag 5 april. Wij doen weer mee in de vestiging in Harkema.

Inmiddels is het bij de meeste mensen wel een bekend concept:
bij iedere € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld) ontvang je als klant 1 gratis jeugdsponsormunt. Daarnaast zijn er iedere week aanbiedingen waarmee extra jeugdsponsormunten te verdienen zijn, deze kunnen oplopen tot 15 extra munten. Dit is afhankelijk van de actie aanbieding. Deze munten kunnen in de clubkoker gedeponeerd worden van K.C. Boelenslaan, deze is te vinden bij de in/uitgang van de winkel.
Doet u zelf boodschappen in een andere Poiesz vestiging dan kunnen deze ook ingeleverd worden bij de Poiesz in Harkema. Mocht u hier niet komen dan kunt u deze munten altijd inleveren bij één van de vrijwilligers/bestuur, die zullen er dan voor zorgdragen dat munten op de juiste plaats terechtkomen.
Hoe meer munten we als verenig verzamelen hoe groter het bedrag is wat we uiteindelijk krijgen, alle hulp is dus welkom voor het verzamelen van zoveel mogelijk munten.

Meer informatie volgt

CategorieënNiet gecategoriseerd