SIOS/Jumbo Wolvega B1 een maatje te groot voor It Fean / Boelenslaan B1

Afgelopen zaterdag 7 december moesten wij thuis tegen SIOS/Jumbo Wolvega B1 korfballen. Ons team was dit keer compleet en wij gingen er weer vol tegenaan. Wij hadden al een oefenwedstrijd tegen deze tegenstander verloren, dus wij wisten dat dit een moeilijke wedstrijd zou gaan worden. En dat werd het.

Eerst leken wij goed op weg te zijn Elisa scoorde de 1-1 en later ook de 2-3. Met nog negen minuten te gaan was er een time-out, die viel voor ons niet gunstig uit. Hierna vlogen de doelpunten ons om de oren. Vlak voor rust wist ik met een strafworp er 3-7 van te maken en leek de achterstand in theorie nog wel in te halen.

Niet dus. Na de rust lukte er veel bij de tegenstander en bij ons niet. Dus stond het al snel op 3-11. Inge maakte er met een strafworp 4-11 van, maar dat wij dit gingen winnen was al zeker. Ik scoorde met een strafworp de 5-12 en Inge maakte even later de 6-13. Wij verloren uiteindelijk met 6-16. SIOS/Jumbo Wolvega B1 was echt een maatje te groot en de terechte winnaar. De B1 mocht ‘s middags een spandoek maken om ons eerste aan te moedigen, deze gezellige teamopdracht maakte het verlies weer een beetje goed.