Spannum 1-It Fean/ Boelenslaan 1

05-05-2021

De uitploeg moest op de vroege zaterdag naar Easterein. Ze startten de wedstrijd met een mooie voorsprong van 0-3. Vervolgens blijft het expert-team de hele helft voorstaan met een paar mooie treffers van onder andere Jan, Anna, Shana en Daniel. met de rust stand  van 7-13 loopt het team uit Surhuisterveen met motivatie het veld uit.

De coach voert wat wissels uit met onder andere spelers van het 2e. waarvan hun eigen wedstrijd was afgelast. Ze speelden een goede wissel beurt en Roan heeft zelfs zijn debuut gemaakt.

De 2e helft blijft hetzelfde verlopen. It Fean/Boelenslaan 1 blijft meer punten scoren dan de tegenstander met nog wat mooie goals van Remco, Stanley, Jelmer en nog veel meer. De eindstand is uiteindelijk 13-23. Een zeer goede wedstrijd en dit geeft het team weer meer motivatie voor de volgende wedstrijd.