Deinum B1 – Boelenslaan / It Fean B1: 4-13 (23 september)

Op woensdag 23 september 2021 hadden we een wedstrijd tegen Deinum B1. In de aanval begonnen Sharon, Marrith, Tim en Djurre. In de verdediging begonnen Eva, José, Johan en Stijn. Annemarit was wissel. Als eerste scoorde Sharon een doorloopbal. de stand was 0-1. vlak daarna scoorde Deinum 1-1. Toen scoorde Eva een strafworp 1-2. Even later scoorde Johan. 1 minuut daarna scoorde Marrith het was 1-4. Toen hadden we even pauze.

Na de pauze scoorde Marrith weer. En vlak daarna Stijn ook 6-1. Deinum scoorde en het was 6-2. Tim en Sharon scoorden en de stand was 2-8. Toen scoorden Stijn en Johan en het was 2-10. Even later scoorde Deinum 3-10. Djurre scoorde 3-11. 1 minuutje daarna scoorde Deinum 4-11. Stijn scoorde. Annemarit scoorde de laatste goal van de wedstrijd eindstand 4-13 gewonnen.