Kv it Fean B1 /Boelenslaan-OKO B1

Zaterdag 11 September Kv it Fean/Boelenslaan-OKO De eerste wedstrijd van het seizoen, na alle corona perikelen hadden we er zin in. We begonnen met in de aanval, Sharon, Djurre, Tim en Jose. Binnen 5 minuten scoorde OKO 0-1, maar Djurre maakte in de 6e minuut de 1-1 gelijk. Hierna wisten Johan, Yolanthe, Sharon en Djurre de korf nogmaals te vinden en zo gingen we met een voorsprong van 5-1 de rust in. OKO had vast een stevig gesprek gehad en wij lieten onze verdediging een beetje los want OKO scoorde 2 maal en de stand was 5-3. Jose, Sharon, Johan, Yolanthe en Djurre vonden de korf ook, we stonden op 10-3 voorsprong. Hierna scoorde OKO nog 2 maal en op het fluitsignaal van de scheids maakte Stijn de wedstrijd af met 11-5 voor ons. Een goed begin van een nieuw seizoen.groetjes Djurre