Boelenslaan / It Fean B2 – Mid-Fryslân/Jansma Burdaard B4: 14-4

We moesten deze morgen tegen Mid Fryslân/Jansma Burdaard B4 spelen, het begin ging al gelijk goed. Sharon scoorde in de eerste minuut al en het was  1-0. Pas een poosje later scoorden we er nog 2. We hadden rust en het stond 3-0.

We gingen ons nu meer focussen op het afstandsschot. Wij scoorden er nog eens 3, maar toen scoorde Mid Fryslân ook met een doorloopbal. We zorgden een tijdje dat hun maar 1 hadden, en ondertussen scoorden wij er nog 3, toen scoorde Mid Fryslân meer, en nog een keer. Wij hadden nog een doelpunt, en toen zij ook weer.

Op het einde hielden we het goed dichten en scoorden we er nog eens vier. De eindstand was 14-4, wij hadden gewonnen! Het was goed voor het team om een keer te winnen na de afgelopen wedstrijden