It Fean/ Boelenslaan 1 wint overtuigend van TFS

Zaterdag 16 maart stond er een thuiswedstrijd tegen TFS op het programma.De vorige wedstrijd werd er verloren van TFS.

Na de voorstelronde met team van de week D3 kon er begonnen worden aan de wedstrijd. Na het verlies van vorige week was de ploeg gebrand om vandaag wel de punten te pakken. De Expert- formatie begon sterk aan de wedstrijd. Sander opende de score met een afstandsschot 1-0. It Fean/ Boelenslaan zette goede en lange aanvallen op. Het afstandsschot liep lekker en TFS werd verdedigend goed onder druk gezet. TFS kon even bijblijven maar halverwege de eerste helft stond er een 8-4 voorsprong op het scorebord. Een Afstandsschot van Remco, een omdraaibal van Meike en een klein kansje van Margriet zorgde ervoor dat er met 12-6 gerust werd.

Na rust hetzelfde spelbeeld. It Fean/ Boelenslaan bleef lekker scoren. Iedereen pikte zijn of haar goaltje mee. Spannend werd het niet meer. Aan de kant van It Fean/ Boelenslaan werd er nog wel gewisseld. Lubbert-Jan en Merle mochten ook nog minuten maken. eindstand 24-16

Volgende week speelt It Fean/ Boelenslaan om 17:45 tegen Thrianta in Hoogeveen.