It Fean / Boelenslaan C1 tegen De Wâlden C2

De wedstrijd tussen C1 It Fean / Boelenslaan tegen De Wâlden C2 begint spannend. Al in de 2e minuut scoort Stijn van Boelenslaan maar 5 minuten later scoort de tegenstander, het staat 1-1 Maar al na 1 minuut staat het 1-2 voor It Fean / Boelenslaan doordat Annemarit scoort. In de 15e minnut scoort Annemarit weer, het staat 1-3. Maar als de eerste helft voorbij is staat het 3-3 door veel balverlies van It Fean / Boelenslaan.

De tweede helft is begonnen en vrijwel direct scoort Annemarit. Weer een minuut later scoort de tegenstander maar direct daarna scoort Baukje, het staat nu 4-5 voor It Fean / Boelenslaan. 1 minuut daarna scoort Leona. Het duurt 3 minuten voordat Emma scoort. Met veel balverlies voor It Fean / Boelenslaan maar wel goede verdediging blijft de stand op 4-7 voor It Fean / Boelenslaan.

En dan eindelijk in de 12e minuut van de 2e helft scoort Tim. 5 minuten daarna scoort de tegenstander maar 1 minuut daarna scoort Tim weer. In de minuut daarna scoort Annemarit voor de 4e keer in de wedstrijd maar krijgt It Fean / Boelenslaan ook een doelpunt tegen. 1 minuut daarna scoort Stijn alweer van een flinke afstand. In de 1 na laatste minuut scoort Tim met een omdraaibal.

De eindstand tussen De Wâden C2 en It Fean / Boelenslaan C1 is 6-12 voor It Fean / Boelenslaan.