It Fean/Boelenslaan D1 – Rodenburg/OWK/Sparta (Ze) D2

Afgelopen zaterdag 23 november moesten we thuis spelen tegen de D2 van Rodenburg. We speelden die dag zonder reserve. Daarom moesten we natuurlijk super voorzichtig spelen zodat er niemand van ons met een blessure op de bank zou belanden. Jammer genoeg stonden we aan het begin van de eerste helft al snel 3 punten achterstand. Gelukkig maakte Stefan deze eerste helft nog een doelpunt met een mooie omdraaibal waarmee we in ieder geval van de ‘0’ af waren in de pauze. Daarna werd er al snel de 2-3 gemaakt. Ook weer met een omdraaibal van Stefan. Helaas was onze tegenstander hier en daar toch sterker dan ons. Toen het 2-5 stond kreeg Rodenburg een strafworp toegewezen waarna het 2-6 stond. Maar gelukkig schoot Sjoukje van afstand nog een mooie bal in de korf. Door mooi draaiwerk schoot Ilse er ook nog een mooie bal in. Jammer genoeg werd deze afgekeurd omdat hij was verdedigd. Toen kreeg de tegenpartij weer een strafworp toegewezen die werd gemist. Nadat wij weer aan de bal waren, greep Lorenzo z’n kans en maakte 4-6. Ondanks druk van onze kant tegen de goede verdediging van de tegenpartij hebben we deze wedstrijd helaas niet kunnen winnen. Met een eindstand van 4-7 gingen we de rond het middaguur weer naar huis. Hier maakten we ons klaar voor de avond omdat we team van de week waren tijdens de wedstrijd van KV Boelenslaan-It Fean tegen Olympia.