It Fean/Boelenslaan – WIK’34 1

Zaterdag stond, onder prachtige weersomstandigheden, de wedstrijd van It Fean/Boelendslaan tegen Wik op het programma. Vorige week werd tegen het Lintjo nipt verloren waardoor het kampioenschap niet meer gehaald kon worden. De punten moeten nu worden gepakt, om  als tweede te eindigen om nog kans te houden op promotie.

Er werd goed gestart en de Expert formatie stond al snel op 3-0 voorsprong. Het tempo lag hoog en de roodhemden liepen uit naar 7-2. Hierna bleven de kansen onbenut, de korf was moeilijk te vinden. WIK kwam steeds beter in de wedstrijd wat leide tot een 8-7 ruststand.

It Fean/ Boelenslaan was de betere ploeg, maar er moesten natuurlijk wel doelpunten komen. Na rust was het It Fean/Boelendslaan die gelijk scoorde en ook bleef scoren door goed samenspelen. Met een paar drink pauzes kon de wedstrijd fijn worden uitgespeeld. De scheidsrechter de heer Oostra floot bij de stand 16-13 het eindsignaal.

De laatste veldwedstrijd zal plaatsvinden op 15 juni tegen Noveas in Steenwijk, waarbij promotie nog steeds mogelijk is.