itfean/boelenslaan 1 – Pallas 1

Zaterdag 12 september mocht de EXPERT-formatie hun eerste competitiewedstrijd weer thuis spelen tegen pallas 1.. De wedstrijd begon moeilijk voor de EXPERT-formatie, al gauw stonden ze achter met 0-4.. Met erg veel kansen vielen de doelpunten maar niet.. Ron besloot een time-out te doen om de EXPERT-fomatie wat tips te geven.. Al snel na deze time-out scoorde Sander de 1-5 met een klein kansje en Anna de 2-5 met een doorloopbal.. daarna ging het weer een stuk lastiger.. De ballen gingen er maar niet in..

Er werd een wissel ingebracht.. Jelmer Veenhuizen kwam er in voor Daniel Kempenaar.. Al snel kwam het rust signaal en gingen we de rust in met 3-9..

Na ongeveer 45 minuten moesten er meer wissels ingebracht worden.. zo kwamen de dames Sannah de Roo en Joëlle van der Hoek in het veld.. de EXPERT-formatie begon te scoren.. 4-11, 5-11, 6-11, 7-11.. helaas klonk het eindsignaal net te vroeg voor de expert formatie en verloren ze met 9-13..

Volgende week speelt it fean/boelenslaan 1 uit tegen Joure 1 om 15:30.. hopen dat we daar 2 punten mee naar huis kunnen nemen!