KC Boelenslaan doet mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2020!

KC Boelenslaan vraagt iedereen: spaar vanaf deze week Jeugd Sponsor Munten voor onze vereniging!

Dit jaar zijn we weer ingeloot om mee te doen aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2020! Hier zijn we natuurlijk heel erg blij mee. Vorige edities hebben leuke sponsorbedragen opgeleverd. De Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. Ook zijn er producten waarbij u extra munten krijgt. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van KC Boelenslaan bij de Poiesz in HARKEMA, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging! We gaan voor een recordbedrag!

De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m zondag 5 april 2020 bij Poiesz supermarkten.

Op zaterdag 29 februari 2020 mogen wij tussen 10.00 en 15.00 uur KC Boelenslaan promoten in de Poiesz supermarkt in HARKEMA door via een promotiekraam het promotieproduct van die week onder de aandacht te brengen. Elke week is er namelijk een promotieproduct met maar liefst 15(!) Jeugd Sponsor Munten. Als de klanten daarna die 15 munten (of meer natuurlijk) aan onze jeugdleden geven, dan stijgt het aantal munten in de koker van KC Boelenslaan extra snel! Er zijn ook promotieproducten met 5 Jeugd Sponsor Munten. Die tikken ook lekker aan.

Promotieproducten-ACTIE met KV It Fean

KV It Fean doet ook mee aan de Jeugd Sponsor Actie 2020. KV It Fean heeft een koker in de Poiesz in OPENDE. Aangezien de meeste teams bestaan uit leden van KV It Fean én leden van KC Boelenslaan hebben beide verenigingen besloten de handen ineen te slaan, zodat beide verenigingen mooie bedragen binnenhalen. Er is een tijdelijke Poieszcommissie samengesteld, bestaande uit Gretha Postmus, Monique Bosma, Corrie v/d Wal, Fokje Boomsma en Ledy Nijboer. Via de teamapps zijn vanaf zaterdag t/m donderdag promotieproducten met 5 of 15 munten te bestellen. Betaling kan via een Tikkie of contant bij de contactpersoon van het team (in de meeste gevallen de coach of trainer). Vervolgens worden de bestelde producten elke vrijdag door de Poieszcommissie gekocht en vrijdagavond naar de teamcontactpersoon gebracht. Deze zorgt dat de teamleden de producten op zaterdag voor of na de wedstrijd krijgen. Incidenteel kunnen de promotieproducten ook thuis worden bezorgd door de Poieszcommissie, als een speler er een zaterdag niet is.

We starten de Promotieproducten-Actie op zaterdag 15 februari 2020.

Wij gaan voor: MUNTEN, MUNTEN, MUNTEN! Help ons allemaal mee!