”School” Korfbal

Voor groep 2, 3 en 4.

Doordat de corona ons land heeft getroffen, zijn alle activiteiten afgelast. Zo ook het schoolkorfbaltoernooi in Surhuisterveen. Velen van jullie groepen hadden zich hiervoor opgegeven. Graag willen we jullie de gelegenheid geven om twee trainingen bij te wonen.

Deze zijn op woensdagmiddag 27 mei en 3 juni van 1700 tot 17:45 uur op het korfbal veld in Boelenslaan. Jullie zijn van harte welkom. Deze trainingen zijn gratis, om de korfbal sport te ontdekken.

Aansluitend zal er op woensdagmiddag 2 september (14:30 tot 16:00 uur) een spel/korfbal middag zijn in Surhuisterveen met meerdere scholen. Het nieuwe schooljaar komen we hierop terug, maar schrijf de datum vast op in je agenda.

Ook starten we het nieuwe schooljaar weer met een nieuw ”welpen” team. (groep 2,3 en 4) Deze trainingen zullen op woensdag middag van 17:00 tot 17:45 uur zijn, vanaf woensdag 19 aug. Mochten jullie interesse hebben dan horen we dat graag.  

Groetjes van de trainers: Aukje Boomsma, Myrthe van der Wal, Marieke Moes en Elske van Oosten. Wij hebben er zin in, en hopen veel kinderen te zien!

Bij vragen kunnen jullie Elske altijd bellen: 0512-532109 of 06 28829222

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Opgave spel/korfbal middag 2 september in Surhuisterveen.  (voor 20 aug.)  

Naam kind:                                                                                                            jongen/meisje

Leeftijd:                                                                                                             groep: …….

Ouder:

Telefoonnummer ouder:

Handtekening ouder akkoord:

Graag inleveren bij een van de bovengenoemde trainers.

Of opgave via mail: evanoosten@kcboelenslaan.nl