TFS 1 – It Fean / Boelenslaan 1: 16-13

Zaterdag 12 Januari moest It Fean/Boelenslaan aantreden tegen TFS. Het startsignaal werd gegeven door de scheidsrechter Snip. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken met 4-0. It Fean/Boelenslaan knokte zich terug in de wedstrijd maar liep achter de feiten aan. Halverwege de eerste stond er op de scorebord 5-3. Het zelfde verhaal speelt zich door tot en met de pauze. It fean/Boelenslaan bleef achter de feiten aan lopen terwijl er niet slecht werd gespeeld. De rust was aangebroken en de stand was 10-8 voor de thuisploeg. In de bespreking tijdens de pauze werd er benoemd dat er niet slecht gespeeld werd. Helaas vielen de goals niet. In de tweede helft werd er wissels toegepast. Het afronden zat it fean/Boelenslaan niet mee. Tien minuten gespeeld in de tweede helft stond er 12-9 op de scorebord. Het Gaatje werd verkleind naar 2 Doelpunten, helaas bleef het daarbij. Het eindsignaal klonk en de eindstand was 16-13. Volgende week speel It fean/boelenslaan een thuiswedstrijd tegen Thrianta om 18:30