V&V D1 – It Fean / Boelenslaan D1

Vandaag: zaterdag 22 februari moesten we om half 11 spelen in Burgum tegen de D1 van  Vlug en Vaardig. De vorige wedstrijden tegen hen hebben we verloren en zouden we hen deze keer eindelijk een keer verslaan?
Lorenzo was ziek dus kon niet meedoen. We begonnen in de aanval met Sjoukje, Ilse, Johannes en Stefan en in de verdediging stonden Djurre, Baudie, José en Jildau. Na de fluit van de scheidsrechter kon de wedstrijd eindelijk van start gaan.

Al snel kwamen we met 1-0 achter. Gelukkig maakte Sjoukje de gelijkmaker met een afstandsschot. Daarna kregen we een tegendoelpunt en was het dus 2-1. Nog voor de rust scoorden Ilse, Sjoukje, Jildau en Baudie en toen kwamen we op een stand van 2-5.
In de rust kregen we tips en complimenten van onze coach Herman maar hij zei dat de wedstrijd nog niet was bepaald en dus gingen we met weer veel power het veld in. In de tweede helft werd er door de tegenpartij niet meer gescoord en door ons nog vier keer. Eindstand 2-9. Weer punten binnen joehoe!!!!